The All In Story

All in screen – Tryckeri med nytt helhetsgrepp inom profilbranschen

Allt började egentligen i slutet av 70-talet… alltså 1970! Bosse Persson var en ung, långhårig och energisk säljare på ett tryckeri i Sundbyberg. Förutom att besöka alla annonsbyråer och järnverk åkte han även runt på landets krogar och dansställen och spelade musik med sitt band. Samtidigt, i en annan del av staden, började en mycket yngre- ännu mer långhårig- Göran Handstedt att fundera på hur trycket egentligen hamnade på en T-shirt…

Båda två fortsatte på samma bana och samma tankegångar och startade på 80- resp 90-talet var sitt eget tryckeri. Bosse introducerade efter några år dottern Jenny i företaget (började som tampotryckare) och Göran tog med kollegan Marko. Under åren lärde de två företagen känna varandra genom besök på mässor runt om i världen samt genom det gemensamma intresset golf! Samarbetet utvecklades och man hjälpte och tipsade varandra när det behövdes. Efter ett år av noggrann planering var det dags – GT Screen Power i Älvsjö och Tryckbolaget från Bromma skulle gå samman till ett företag – All in screen AB!

Två stycken, nu något mindre långhåriga, men fortfarande entusiastiska mogna män, flyttade med sina kompanjoner och en lika entusiastisk personal på 16 personer, in i nya lokaler i Sätra söder om Stockholm.

Göran Handstedt berättar vidare; Lokalerna, eller egentligen lokalen, hade byggts om efter våra önskemål för att passa ett företag som arbetar med bla Textiltryck, Screentryck, Digitaltryck, Banderoller, Brodyr… Den hade också anpassats efter vårt miljötänk med bla väl avpassade tvätt och spolutrymmen. I slutet av 2010 var det mesta på plats och produktionen i full gång!

Maskinparken består bl.a av 3 st automater för textiltryck, maskiner för transfertillverkning, ett gäng transferpressar, digitalskrivare, brodyrmaskiner, tre tampomaskiner, rundscreen etc … Här finns även en mängd olika specialgrenar.

Vi har även en avdelning där vi tillverkar skyltar och banderoller. Transferavdelningen med specialitet idrotts- föreningar är ett av de områden som tillsammans med brodyr har ökat och utvecklats under åren.

Och på tal om brodyr – I syfte att bli utvecklas ännu mer, har vi förutom att anskaffa en ny modern 6-huvud maskin även förvärvat ett av Stockholms vassaste företag inom brodyr.

I mars 2012 övertog vi även driften av Tekno Screen i Upplands Väsby AB. Vi har under många år haft samarbete med Harri Metsätähti, ägare av Tekno Screen, och vi är glada över att ha fått tagit över ett mycket välrenommerat och välskött tryckeri!

Förvärvet har bidragit till att vi ytterligare kan förstärka vår position när det gäller produktmärkning.

Maskinparken – har uppdaterats löpande och den mest revolutionära förändringen är att vi slängde alla plastfilmer till återvinningen och införskaffade en digital schablonskrivare som skriver ut motiven med vax på dukarna. Det hade man aldrig kunnat föreställa sig på 70-talet!

Stor förändring – skedde under slutet på 2017 när Göran flyttade och sålde sin del i företaget till Jenny och Bosse. Ännu större förändring när Bosse hastigt gick bort och lämnade en stor saknad på företaget i början på 2018. Jenny driver företaget vidare tillsammans med engagerad personal och planerar samt utvecklar företagets framtid.

Välkommen till All in screen